"WIE ZIJN WIJ?"


Een jongerenkoor waar vriendschappen ontstaan...

 

Het Jongerenkoor Princenhage (JKP Breda) is een jong en enthousiast koor van ongeveer 25 leden tussen de 12 en 28 jaar. Elke vrijdagavond repeteren wij van 20.00 uur tot 21.30 uur in de St. Martinuskerk in Princenhage (Breda).

 

We vinden het leuk om als jongerenkoor iets moois weg te zetten en hebben daarom een fris repertoire.

 

Onder leiding van onze dirigente Marjon Smulders-Dries maken we grote stappen en zetten we mooie concerten en kerkdiensten weg. Bijvoorbeeld met Kerst en we doen ieder jaar mee aan het Jongerenkorenfestival in Rijsbergen. We hebben samen veel lol in het maken van muziek en ook buiten de repetities om zijn we een gezellige vriendengroep.

 

Naast zingen hebben ook andere activiteiten zoals: een koorweekend, de Dorpskwis en nemen we deel aan verschillende muzikale of niet muzikale projecten. We verkopen ieder jaar de Lapzwans (liedtekstenboekje voor Carnaval), we collecteren voor Jantje Beton en we bakken en verkopen jaarlijks oliebollen met oudjaarsdag.

 

Om mee te zingen met het JKP hoef je geen ervaren zanger(es) of muzikant te zijn. Door samen te repeteren en zingen komt dat vaak vanzelf!

 

Lijkt het je leuk om te zingen of bespeel je een instrument? kom dan eens luisteren of mee doen! kijk ook alvast wat foto's van ons of neus eens rond in onze nummers of check onze Facebookpagina!